Om berichten te verwijderen, klikt u op BERICHTEN, dan op POSTVAK IN en dan OPTIES. 

In opties zult u de functie WISSEN moeten klikken. Er wordt dan gevraagd of u deze SMS wilt wissen? Tik op JA en de SMS is verwijderd.


Mocht u nog aanvullende vragen hebben kunt u altijd contact met ons opnemen via deze website.

Vermeld dan wel duidelijk de vraag of klachtomschrijving zodat wij u goed van dienst kunnen zijn.