Als u in het menu naar GEREEDSCHAPPEN gaat en dan op OK drukt, gaat u met de pijltjestoetsen naar BLUETOOTH en druk op OK.

De STATUS moet op AAN staan, de ZICHTBAARHEID moet op AAN staan, dan bij AUDIOAPPARAAT OPVRAGEN en op OK drukken, dan gaat de FM-9100 zoeken naar apparaten.

Als u dan zorgt dat het gevonden apparaat regel geel is en op KOPPELEN drukt, gaat hij verbinding maken.

De FM-9100 zal dan vragen of de code overeen komt, druk dan op JA. Er zou dan een verbinding gemaakt moeten zijn.