Dit is op te lossen door de instellingen van de telefoon aan te passen.

U gaat dus naar de telefoon instellingen (op de 2e pagina van het homescreen)

Dan gaan we kijken bij de geavanceerde (instellingen) en zoeken we naar het kopje Systeem

dan kiezen we daar toegankelijkheid (een icoontje van een poppetje).

Vervolgens klikt u op Weergavegroote , Die mag terug gezet worden op Standaard .

Dan mag u weer uit de instellingen.

Dit zal het probleem oplossen.

Als dat niet gewerkt heeft is het altijd mogelijk om de telefoon terug te zetten naar de fabrieks-instellingen om dit te verhelpen maar dan raakt u alle eerdere opgeslagen veranderingen kwijt.