Contactpersoon verwijdert u door het contact in het hoofdscherm ingedrukt te houden. Hierna aan te vinken. Daarna bevestigen.

Mocht het na deze handelingen alsnog niet lukken, verzoeken wij u het volgende uit te testen: Het omschakelen naar standaard Android menu

• Ga naar (Instellingen > Geavanceerde instelling > Apps > Tandwiel-icoon > Startscherm-app > Google)
  • Hierna op de Home knop -Hierna op de app-knop (onderste balk in het midden, dat rondje met 6 stippen)
  • Hierna op Contacten -Hierna op de drie puntjes rechtsboven -Hierna op Zichtbare contacten -Waar staat de selectie standaard op? Als deze niet op “Telefoon” staat, is het probleem dan opgelost als deze hier wel op wordt gezet?
  • Om dit te testen moet weer teruggeschakeld worden naar Fysic menu: (Instellingen > Apps > Tandwiel-icoon > Startscherm-app > Fysic simple phone) Nu zou het verwijderen/bewerken van contacten wel moeten lukken.