Het herstellen van de fabrieksinstellingen duurt ongeveer 2 minuten en de stappen daarvoor heb ik hieronder beschreven.

• Ontgrendel de telefoon en klik vervolgens op -> Instellingen -> Geavanceerde instellingen -> Back-up maken en resetten -> Fabrieksinstellingen herstellen -> Telefoon resetten.
  • De telefoon gaat nu alle instellingen herstellen, dit duurt tussen de 1 a 2 minuten (je ziet in de tussentijd een zwart scherm met een gekleurde cirkel in het middel).
  •  Vervolgens start de telefoon uit zichzelf opnieuw op (blauw scherm met Fysic) en je komt vanzelf in het configuratiemenu terecht, hetzelfde menu wanneer je de telefoon voor het eerst opstart.
  • De telefoon mag vervolgens uit worden gezet door de on/off toets aan de rechterzijkant 3 sec. in te drukken.

Mocht u verdere vragen of opmerkingen hebben neem dan contact met ons op via deze website.

Vul dan zo duidelijk mogelijk uw vraag of klacht in, zodat we u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn.