Ga in het MENU met de pijltjes naar GELUID en druk op OK Selecteer het actieve profiel(hier staat een vinkje voor) Selecteer OPTIES en dan AANPASSEN en druk op OK Ga 2 x met het pijltje naar boven Hier kunt u met de toetsen < en > kiezen hoe de nummers bij indrukken reageren. Kies tussen gesproken, stil, klik of toon Druk op OPSLAAN. Druk daarna op de rode hoorn om terug te keren naar het beginscherm.

Mocht u nog aanvullende vragen hebben kunt u altijd contact met ons opnemen via deze website.

Vermeld dan wel duidelijk de vraag of klachtomschrijving zodat wij u goed van dienst kunnen zijn