U kunt contacten in het telefoonboek zetten door het volgende te doen:

Ga in het MENU door op de streepjestoets links te drukken, met pijltjes toets naar beneden naar TELEFOONBOEK en druk op OK(streepjestoets links), dan met pijltjes toets naar CONTACTEN en druk op OK en ga dan naar NIEUW, en druk op OK, en selecteer dan SIM of TELEFOON, en druk op OK,

Hier kunt u dan de NAAM ingeven, en druk 1 x met pijltjes toets naar beneden naar NUMMER en toets hier het telefoonnummer in en druk op OPTIES, en dan OPSLAAN druk op OK, het contact is nu opgeslagen in het telefoonboek. Ga dan met de rode hoorn terug naar het beginscherm.