U kunt de telefoonnummers onder M1 t/m M3 niet verwijderen, maar wel overschrijven. 

Dit doet u als volgt: U gaat in het menu naar TELEFOONBOEK. 

Zoek het telefoonnummer dat u op M1 wilt zetten. 

Druk op de knop OPTIES en ga met de pijltjes naar beneden naar 14: Toevoegen aan snelkiezen en klik op OK. 

U komt nu automatisch op M1. Druk op OPSLAAN en dan op JA. Nu staat dit nummer op M1 geprogrammeerd.


Mocht u nog aanvullende vragen hebben kunt u altijd contact met ons opnemen via deze website.

Vermeld dan wel duidelijk de vraag of klachtomschrijving zodat wij u goed van dienst kunnen zijn.