U kunt het snelkiezen inschakelen door het volgende te doen:

Ga in het MENU naar TELEFOONBOEK en druk op OK, dan gaat u naar het contact wat u op een bepaalde plaats op de cijfertoetsen wilt hebben, druk dan op OPTIES,

ga dan naar 7 INSTELLINGEN en druk op OK, hier ziet u dan 1 SNELKIEZEN AAN en druk op OK, ga dan naar 2 NUMMER INSTELLEN en druk op OK.

Ga dan met de pijltjestoetsen naar het cijfer waar u het telefoonnummer onder wenst te zetten en druk op BEWERKEN, dan selecteert u het telefoonnummer uit het telefoonboek en druk op OK, BEWAREN?

Druk op JA, het nummer is dan opgeslagen onder het cijfer van het toetsenbord.