Wilt u gebruik maken van de internet dienst dan moet deze handmatig worden ingesteld op uw mobiel.

• Als eerst gaat u naar de internet site van uw provider, hier zoekt u internet instellingen handmatig instellen.
  • Wanneer u dit heeft gevonden gaat u de instructies van de site zeer nauwkeurig opvolgen, let hier bij goed op dat alles hoofdletter gevoelig is.
  • Wanneer u de pagina heeft geopend met het handmatig instellen van internet pakt u de telefoon. U opent in het menu de optie diensten, dan kiest u verbindingsprofiel nu kiest u een willekeurig account (schrijf de naam die u kiest even op deze heeft u later weer nodig) dan komt u bij opties en u kiest voor bewerken.
  • Vanaf nu is het van belang dat u exact alles volgt zo als op de site staat aangegeven. U voert bij profiel naam de juiste profielnaam in let hier op hoofdletters.
  • Bij APN ook wel aan gegeven als GPRS/EDGE Toegangspuntnaam voert in wat uw provider aangeeft op de site.
  • Bij Authentificatietype kiest u voor normaal. Let op: bij naam en wachtwoord voert u niets in.
  • Bij primaire DNS en secundaire DNS voer u ook niets in. Wanneer u dit heeft ingevuld drukt u op terug tot u kunt kiezen tussen internet en Verbindingsprofiel, deze keer kiest u Internet en hierna kiest u instellingen en dan profielen. Let op het eerder veranderde profiel heeft hier nog zijn eigen naam kies hier dus het eerder veranderde profiel wat u heeft opgeschreven.
  • Vervolgens drukt u op bewerken en veranderd u de profielnaam dit moet het zelfde zijn als eerder ingevoerd, bij startpagina voert u de benodigde of gewenste startpagina in, bij verbindingsprofiel kiest u eerst GPRS en dan voor het eerder gemaakte profiel. Het verbindingstype moet http zijn en bij naam en wachtwoord voert u Wederom niets in. Nu drukt u op klaar en vervolgens kiest u bij bewaren ja.
  • Nu zet u uw telefoon uit en direct weer aan en u kunt als u alles goed heeft ingevuld gebruikmaken van uw internet dienst.