Voor 3G probeer eens het volgende:

• In het beginscherm veegt u van boven naar beneden, dan ziet u links de naam van de provider met een driehoekje erboven, tik hierop en dan tikt u op MEER INSTELLINGEN. Dan rechtsboven in het scherm op de naam van de provider tikken en het schuifje achter MOBIELE GEGEVENS naar rechts (aan) en dan is het internet via de mobiele provider ingeschakeld.

Voor wifi die het onderstaande:

• Ga naar INSTELLEN onder kopje DRAADLOOS EN NETWERKEN klik op MEER dan op MOBIELE NETWERKEN en dan op MOBIELE PROVIDERS dan gaat hij providers zoeken en kunt u de provider selecteren.