Druk op het blauwe telefoon icoon, druk op de drie punten, druk op [instellingen], druk op het [oproepaccounts] 

druk op provider, druk op aanvullende instellingen, druk op Beller-id, vink nu nummer verbergen aan.


Mocht u nog aanvullende vragen hebben kunt u altijd contact met ons opnemen via deze website.

Vermeld dan wel duidelijk de vraag of klachtomschrijving zodat wij u goed van dienst kunnen zijn.