Dit is op te lossen middels een software update, hieronder staat uitgelegd hoe dit te doen:


  1. Zorg dat de accu voor minstens 30% vol is;
  2. Sluit de adapter aan;
  3. Zorg dat de telefoon verbonden is met WiFi (dit i.v.m. een hoog data-gebruik op 3G);
  4. Ga in het menu naar “instellen”;
  5. Ga naar “over de telefoon” (helemaal onderaan);
  6. Klik op “wireless-update”;
  7. Klik onderaan op “controleren op updates” of “downloaden”;
  8. Start de telefoon opnieuw op als de update klaar is.


Mocht u nog aanvullende vragen hebben kunt u altijd contact met ons opnemen via deze website.

Vermeld dan wel duidelijk de vraag of klachtomschrijving zodat wij u goed van dienst kunnen zijn.