We vermoeden dat het ligt aan een beschadigde device driver of registratiesleutel in Windows.

We raden aan te proberen het apparaat in Windows (bij apparaatbeheer) te verwijderen.

Na het verwijderen het apparaat opnieuw aansluiten en hij zou hem opnieuw moeten installeren.

Dan is de kans groot dat hij weer zou werken.

De telefoon in n andere modus zetten (MTP of Camera) kan ook zorgen voor een soort 'system resource reset' waardoor hij weer werkt. Als hij het ook niet doet op een andere computer is de USB poort misschien fysiek beschadigd?