De instelling “setbatalert:on” waardoor een sms wordt gestuurd wanneer de accu opgeladen moet worden, wordt pas verstuurd als de knop al een paar uur aangeeft dat deze op de lader gezet moet worden. 

Hierdoor kan het dus zijn dat de FXA-90 aangeeft dat hij opgeladen moet worden terwijl er nog geen alert ontvangen is.


Mocht u nog aanvullende vragen hebben kunt u altijd contact met ons opnemen via deze website.

Vermeld dan wel duidelijk de vraag of klachtomschrijving zodat wij u goed van dienst kunnen zijn.