Als de meest recente versie is geïnstalleerd, dan is dit een optie tijdens het invoeren van een contact.

Oude contacten kun je met de knop “Bewerk contact” tijdens weergeven van het contact bewerken en hier kan (onder het menu bij de drie puntjes) gekozen worden voor “Verplaats naar ander account” om deze op te slaan in je Google account, SIM of telefoon.