In het menu instellingen > geavanceerde instellingen > Beveiliging heb je naast het menu item Schermvergrendeling een groen radartje staan. Tik op dat radartje en je kunt een tekstboodschap ingeven die weergegeven wordt als het scherm vergrendeld is met een code.


Mocht u verdere vragen of opmerkingen hebben neem dan contact met ons op via deze website.

Vul dan zo duidelijk mogelijk uw vraag of klacht in, zodat we u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn.