Op het moment dat de SOS-locatie op de F20 niet of niet goed wordt weergegeven, dan kan dit meerdere oorzaken hebben:

• De laatste firmware-update is nog niet geïnstalleerd. Dit is te verhelpen door naar het meest rechtse scherm te gaan, op APP te drukken,vervolgens op 'UPDATE' en vervolgens op 'Controleren op updates'; de meest recente update wordt nu geïnstalleerd en het probleem zou verholpen moeten zijn.
  • Als het probleem hiermee niet is opgelost, dan kan het zijn dat er iets mis gaat op de Android die de SMS ontvangt (je krijgt je eigen locatie te zien). Als je de link in de SMS ingedrukt houdt, dan kun je aangeven dat de telefoon deze via de browser moet openen; als u dit als standaard instelt, blijft de locatiebepaling ook in de toekomst goed doorgegeven worden op de telefoon.