Mocht Whatsapp een foutmelding over de datum/tijd geven, dan is de app niet up-to-date.

Om op de F20 een app te updaten, dien je naar het meest rechtse scherm te gaan. Tik vervolgens op APP, 'UPDATE' en 'Controleren op updates'; de F20 gaat nu alle updates voor de apps installeren.


Mocht u verdere vragen of opmerkingen hebben neem dan contact met ons op via deze website.

Vul dan zo duidelijk mogelijk uw vraag of klacht in, zodat we u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn.