Door een update van het Android besturingssysteem, zal indien het scherm aanstaat deze niet meer oplichten als voorheen.
Er zal een gesprek boven in het beeldscherm komen als een melding.
Als de telefoon het scherm uit heeft staan, zal het scherm bij een oproep wel oplichten.

Ter info: Het Android systeem is een software vergelijkbaar met Windows, deze zal soms een update krijgen en dit gaat buiten ons om. Het kan zijn dat hierdoor functionaliteit veranderd en verbetert. Soms zien de dingen er dan anders uit en kan het anders werken.