Ja deze is te installeren op de F101.

Houd er echter wel rekening mee dat deze app alleen juist functioneert als de Bluetooth wordt ingeschakeld en dat dit de batterijduur zal verkorten.

Als de Bluetooth functie ingeschakeld blijft verhoogt deze functie het stroomverbruik.

Mocht u verdere vragen of opmerkingen hebben neem dan contact met ons op via deze website.

Vul dan zo duidelijk mogelijk uw vraag of klacht in, zodat we u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn.