Als u het bij de FM-7950 hebt over de rinkel, het belgeluid, dit kunt u in het menu harder zetten door de volgende stappen te doen:
Ga op de telefoon vanuit het beginscherm in het MENU door kort op de groene hoorn toets te drukken, dan met de pijltjestoets naar beneden tot u INSTELLINGEN ziet en dan weer kort op de groene hoorn toets. Dan met de pijltjestoets omlaag naar GELUID en weer kort op de groene hoorn toets. Hier ziet u de verschillende geluidsprofielen, degene met een groen Vinkje ervoor is het profiel wat gebruikt wordt. Ga met de pijltjestoetsen naar die regel en druk kort op de groene hoorn toets. Ga dan met de pijltjestoetsen naar AANPASSEN en druk weer kort op de groene hoorn toets. Hier kunt u alle (bel) geluidsinstellingen bewerken, zoals ook het BELVOLUME, druk dan weer kort op de groene hoorn toets nu kun je met de pijltjestoets omhoog het volume harder zetten, tot volume 7, dan weer kort op de groene hoorn toets, om het op te slaan en kort op de rode hoorn toets om het definitief op te slaan, druk dan weer op de groene hoorn toets, druk nog een keer kort op de groene hoorn toets en dan een paar keer op de rode hoorn toets om weer uit het menu te gaan, naar het beginscherm.

Het hoornvolume, tijdens een gesprek, kan u alleen tijdens een gespreksverbinding harder of zachter zetten met de pijltjestoets omhoog (voor harder 1 of meerdere keren drukken) of pijltjestoets omlaag (voor zachter 1 of meerdere keren drukken) Na beëindiging van het gesprek gaat dit hoornvolume weer in de gemiddelde volume stand terug, voor een volgend gesprek kan u dit dan eventueel weer harder zetten.


Mocht u nog aanvullende vragen hebben kunt u altijd contact met ons opnemen via deze website.

Vermeld dan wel duidelijk de vraag of klachtomschrijving zodat wij u goed van dienst kunnen zijn.