Hieronder al een manier om de locatie via wifi te bepalen, als je dit programmeert op de knop, zullen ook toekomstige updates automatisch door de alarmknop verwerkt worden.

Even wat uitleg over de huidige locatiebepaling, als er geen satelliet wordt gevonden binnen 1 minuut zal de FXA-100 AGPS gebruiken. Er komt dan geen tweede SMSje (bij SOS wel)

Er is een verborgen (wifi) functie, deze kan soms moeilijk in te stellen zijn. Deze is hoofdlettergevoelig en een foutje en hij doet het gewoon niet en daar is verder geen indicatie van. Belangrijk, hiermee krijgt de FXA-100 ook eventuele software-updates binnen.

SMS:
$#WIFI,1234,<SSID-naam>,<Wachtwoord>#
$#WIFI,1234,PrettyFlyForAWiFi,99887766#

Wifi naam is PrettyFlyForAWiFi(is een voorbeeld). WIFI wachtwoord is 99887766(is een voorbeeld)

Hiervoor dus de juiste wifi-naam van uw modem gebruiken en het juiste wachtwoord van uw wifi-modem
Let op, de haakjes voor en achter naam en wachtwoord niet gebruiken.
Met deze code geprogrammeerd, vermeld de alarmknop voortaan de thuis-locatie als hij binnen bereik van de thuis wifi is.

Geeft dit allemaal geen verbetering, horen we het graag, dan gaan we het hier nakijken.