fx-8025:
Op de basis zelf, de vaste telefoon, voert u de volgende stappen uit:

-menu
-registratie
-ok
-pincode voert u in (0000)

dan naar handset:
-menu
-registratie
-ok
-pincode (0000)

Beide toestellen gaan nu verbinding maken. Op dat moment staat er ''handset'' op het scherm als het succesvol is uitgevoerd.
Deze stappen kunt u alleen uitvoeren als de telefoon in rust is; dus niet ermee bellen

-----------------------------------------------

Indien u ook de fx-8010 heeft:

Het aanmelden van de FX-8010 gaat als volgt:

-Haal de fx-8010 uit de lader
-OK
-Registratie
-OK
-Zet de handset in de lader
Vervolgens hoor je een piepje en knippert de handset niet meer

Wanneer de handset verbinding heeft met de basis van de fx-8025 dan zijn de fototoetsen en de SOS toets ook te gebruiken op de FX-8010 handset. Dit gebeurd automatisch.

Mocht de installatie niet meteen lukken van de FX-8010: Meld dan eerst de handset af. Dit kan in het menustructuur en vervolgens kan er gekozen worden voor HS afmelden.