Bedankt voor je bericht. Hieronder de uitleg.

Je veegt op de telefoon 2 x van rechts naar links, naar het derde scherm, en tik op instellingen, dan naar beneden scrollen naar Android en hier op tikken. Tik hier op Systeem en dan op Datum en tijd. Zorg dat het bolletje bij automatische tijdzone blauw is en tik op Automatische tijd en datum. als je hier het bolletje bij Uit blauw maakt, kun je in het volgende scherm tikken op Datum instellen en daaronder Tijd instellen en opslaan door rechtsonder in het scherm op OK te tikken. Hierna kun je bovenin dit scherm de Automatische tijd en datum aantikken en weer instellen op door GPS. Druk dan 1 x kort op de rode hoorn toets en je bent weer in het beginscherm.