om accentekens op letters te krijgen, moet je de taal van het toestel omzetten naar Frans, daar zijn deze letters met accenttekens wel aanwezig.

Je doet dit door naar het derde beeldscherm te gaan en 1 x tikken op Instellingen, dan helemaal naar beneden naar Android en 1 x tikken, dan helemaal naar beneden naar Systeem en 1 x tikken, hier zie je dan Talen en invoer, 1 x tikken, hier zie je Talen, 1 x tikken, je hebt hier nu de keus uit 4 talen, Engels, Duits, Frans en Nederlands. Voor de accentekens kies dan Frans, en je kunt nu bij sms, whatsapp en namen letters met accentekens gebruiken.

Let op, de hele telefoon, alle instellingen, staan dan ook in het Frans.