Het kan eens voorkomen dat het toetsenbord per ongeluk van de F101 wordt verwijderd. Dan kan er alleen via Google assistent worden ingesproken. Om het toetsenbord weer terug te krijgen kunt u de onderstaande stappen volgen.

Stap 1: ga naar het tweede scherm, en druk op google playstore.

Stap 2: druk op het microfoontje

Stap 3: Articuleer zo duidelijk mogelijk en zeg: G BOARD (spreek uit als: djieboord )

Stap 4: Gboard wordt opgezocht, druk er op en installeer het. (in onderstaande geval door op de groene knop te drukken waar updaten in staat)

Stap 5: Als u onderstaand beeld hebt, dus de blauwe knop is nu een witte knop waar 'verwijderen' in staat. Is de installatie gelukt. U kunt nu weer normaal gebruik maken van het toetsenbord.

Mocht u er na bovenstaande instructies niet uit komen, dan mag u altijd contact met ons opnemen via de volgende link: https://support.fysic.nl/nl/support/tickets/new