Je kunt de achtergrond van het beginscherm vervangen door een eigen foto.

Maak dan eerst met de GSM een foto van bijvoorbeeld een donkere egale kleur en sla deze op.
Ga dan in het Menu naar Instellingen en dan naar Weergave en druk op OK(M1 toets), ga naar Achtergrond en druk op OK, ga naar Door gebruiker gedefinieerd en druk op OK, Telefoon en druk op Openen, ga naar Photos en druk op openen, selecteer een foto en druk op OK en nogmaals op OK, er komt dan even Gereed in het scherm te staan, dan is de achtergrond van het beginscherm gewijzigd. Helaas is dan slechts het middenstuk van het scherm gewijzigd.

Je kunt ook nog proberen om een foto met een egale achtergrond via Bluetooth door te sturen naar de GSM, en dan in het menu bij Bestandsbeheer, OK, Telefoon, Opties, Openen, OK, Download, Opties, Openen, OK en hier een bestand selecteren en dit als achtergrond plaatsen en opslaan.