Ondanks dat het toestel geen blokkeertoets aan de zijkant heeft, is deze wel te blokkeren en deblokkeren.

Dit kan op 2 manieren door:

1. In het reguliere scherm direct na elkaar op ‘Menu’ (linksboven) te drukken en daarna op het * (linksonder) ->Vergrendeling
Om de ontgrendeling er weer af te halen: In het reguliere scherm direct na elkaar op ‘Menu’ (linksboven) te drukken en daarna op het * (linksonder) -> Ontgrendeling

2. Of door een tijd in te stellen waarna het scherm automatisch op vergrendelen gaat.
 - Ga naar het reguliere menu

- Druk op Menu

- Ga naar instellingen
- Kies optie ‘beveiliging’
 - Ga naar ‘automatische toetsenbord vergrendeling’

- Maak een keuze tussen (uit, 5 sec, 15 sec, 30 sec, 1 min, 5 minuten)

Om de vergrendeling er weer af te halen: In het reguliere scherm direct na elkaar op ‘Menu’ (linksboven) te drukken en daarna op het * (linksonder) -> Ontgrendeling