Het is mogelijk om het toetsvolume of toetsgeluid aan te passen.

1. Klik op Menu
  2. Ga naar instellingen met de pijltjestoetsen en klik op OK
  3. Ga naar optie 4 en klik op optie 4
  4. Kies uw gewenste gebruikersprofiel, klik op opties en vervolgens optie 2 "Aanpassen" en klik op OK.
  5. Ga naar optie 6 en klik op Opties en vervolgens Wijzigen, hier kunt u kiezen voor Stil, klik, Toon of Gesproken en bevestig met OK.
  6. Ga vervolgens naar optie 7 en klik op Opties en vervolgens Wijzigen, wijzig het volume naar de gewenste stand met het driehoekje omhoog of omlaag toets bovenaan op uw toetsenbord en bevestig met OK.
  7. Druk nu 1 maal op de rode toets op uw toetsenbord om het menu te sluiten.