Allereerst: Hartelijk dank voor het vertrouwen in ons merk. We begrijpen dat het aansluiten van nieuwe apparatuur soms voor uitdagingen kan zorgen, maar we zijn er om te helpen.
Onze toestellen zijn ontwikkeld zodat je het bedraad (met een telefoonkabel) kan aansluiten op de telefoonwandcontactdoos of direct op de modem router. Dit ondersteunen wij ook. Andere methodes ondersteunen wij niet en kunnen wij niet voor garant staan.
Met de Fritz!Box is het mogelijk om een toestel draadloos bij je Fritz!Box modem aan te sluiten, om gebruik te maken van VOIP. Hier zijn enkele stappen die je kunt volgen om dit proces te vergemakkelijken.
  1. Zorg ervoor dat je Fritz!Box modem VOIP ondersteunt en correct is ingesteld voor VOIP-diensten.
  2. Raadpleeg de handleiding van je Fritz!Box modem voor specifieke instructies over het aanmelden van nieuwe VOIP-apparaten. Over het algemeen vind je in het menu van je Fritz!Box een optie onder 'Telephony' of 'DECT' waar je nieuwe apparaten kunt aanmelden.

3. Zet je toestel in aanmeldmodus. Raadpleeg de handleiding voor instructies over het activeren van de aanmeldmodus. Dit maakt het apparaat klaar om draadloos verbinding te maken met je Fritz!Box.

4. Voer het aanmeldproces uit via de Fritz!Box interface. Dit kan meestal direct via een webbrowser door het IP-adres van je Fritz!Box in te voeren. Zoek naar een optie zoals 'DECT registration' of 'Add new device' en volg de stappen.

5. Test de verbinding. Zodra het toestel succesvol is aangemeld bij je Fritz!Box, probeer dan een oproep te plaatsen om te bevestigen dat alles correct werkt.
Mocht je problemen ondervinden tijdens dit proces of als iets onduidelijk is, kan je het beste je provider contacteren. Zij kunnen eventueel ook stap voor stap telefonische ondersteuning bieden of, indien nodig, een technische specialist inschakelen om je te assisteren.