Dit kan op de volgende manier geïnstalleerd worden:

Stap 1: Houd 1 sneltoets langer ingedrukt totdat  er in het scherm komt te staan: Geen nummer. Nu instellen?
Stap 2: Hier klikt u op JA.
Stap 3: Selecteer het M nummer dat u wilt instellen en klik op BEWERK.
Stap 4: Selecteer een nummer uit uw telefoonboek

Nu is een sneltoets geïnstalleerd. Deze stappen kunt u herhalen voor de andere 2 sneltoetsen.

Mocht u nog aanvullende vragen hebben kun u altijd contact met ons opnemen via deze website

Vermeld dan wel duidelijk uw vraag of klachtomschrijving zodat wij u goed van dienst kunnen zijn.