hieronder de stappen om als de telefoon op de Android layout staat, de telefoon weer terug op de FYSIC layout te zetten.

Als de telefoon in de Android layout staat tikt u in het beginscherm onderin op het witte rondje met 6 puntjes, dan naar beneden scrollen totdat u Instellingen ziet, tik hierop scroll naar beneden tot u Apps ziet en tik hierop, dan naar beneden scrollen tot u Instellingen ziet en hierop tikken. Dan weer naar beneden scrollen tot u Startscherm-app ziet en hier op tikken. Dan weer op Startscherm-app tikken, u ziet nu 2 mogelijkheden, Google (dit is de standaard Android layout) en Fysic simple phone, tik hierop. Als u nu een aantal keer op de gebogen pijltjestoets rechtsonder op de telefoon tikt, bent u weer terug in het beginscherm. Hou de aan/uit knop aan de zijkant even ingedrukt, je kunt dan tikken op herstarten, of schakel de telefoon helemaal uit en start hem opnieuw op, nu heeft u het Fysic display en layout weer terug.

Als u van Fysic naar Android layout wilt gaan:

Als de telefoon aan staat, veegt u naar het tweede scherm en tikt u op Instellingen, hierna tikken op Geavanceerde instellingenen dan naar beneden scrollen tot u Instellingen ziet en hierop tikken. Dan weer naar beneden scrollen tot u Startscherm-app ziet en hier op tikken. Dan weer op Startscherm-app tikken, u ziet nu 2 mogelijkheden, Google (dit is de standaard Android layout) en Fysic simple phone, tik hierop. Als u nu een aantal keer op de gebogen pijltjestoets rechtsonder op de telefoon tikt, bent u weer terug in het beginscherm. Hou de aan/uit knop aan de zijkant even ingedrukt, je kunt dan tikken op herstarten, of schakel de telefoon helemaal uit en start hem opnieuw op, nu heeft u het Android display en layout, en kunt u de APPs verplaatsen en herschikken zoals u wenst.