Om op de F101 een app te updaten, dient u naar het tweede scherm te gaan. Tik vervolgens op het teken van de PLAYSTORE, en tik in het zoekvenster WHATSAPP

Hier ziet u dan het Whatsapp ikoontje en daarachter een groen blokje met UPDATEN of INSTALLEREN of OPENEN, klik hierop, de nieuwste versie wordt dan gedownload, als dat gereed is, terug naar het beginscherm en de telefoon opnieuw opstarten. Hierna zal Whatsapp weer naar behoren werken.