Als je in het beginscherm van de F101 bent, veeg 1 x van rechts naar links, je komt dan op het tweede scherm, tik hier op Agenda.
Rechtsonder op dat scherm zie je een vakje met een + tik hier kort op.
Je krijgt nu 4 mogelijkheden te zien, afhankelijk van wat je precies wil, kies je een van deze taken door kort op die regel te tikken, bijvoorbeeld Afspraak, je krijgt dan de mogelijkheid om de F101 te synchroniseren met je PC, of daaronder aan te geven of het een hele dag duurt (zet dan het bolletje naar rechts)
Door op de datum te tikken, krijg je de kalender te zien en kun je de dag veranderen door op de juiste dag te tikken (maand verander je door op de < of> te tikken)
en tik rechtsonder op OK
Achter de dag kun je tikken op de tijd, hier kun je de begin (bovenste regel) en eindtijd (onderste regel) instellen.
Daaronder staat Midden-Europese standaardtijd, daar hoef je niets mee te doen, tenzij je in een ander continent verblijft.
Daaronder staat de regel waarmee je een herhaling kunt instellen, staat standaard op Niet herhaald, maar als je hierop tikt, heb je verschillende mogelijkheden, elke dag, elke week, enz.
Daaronder heb je nog een aantal mogelijkheden, zoals Mensen toevoegen, die dan ook een melding krijgt, Locatie toevoegen, melding toevoegen en beschrijving toevoegen. Deze onderste helft van het scherm hoeft niet persee ingevuld te worden.