Om een contact op de F101 te blokkeren of deblokkeren mag je, als je in het beginscherm staat, aan de linkerzijde kort op de bovenste knop drukken, je komt dan in het contactencentrum.

Blader naar het contact en tik hier op, dan rechtsboven in het scherm op de 3 puntjes tikken en daarna tikken op Hulp en Feedback.
Hier zie je verschillende regels met mogelijkheden, er is ook een regel met Telefoonnummer blokkeren, tik hierop.
Je krijgt dan de precieze uitleg hoe je een contact kunt blokkeren of deblokkeren.