Als je in het beginscherm staat, veeg je van rechts naar links, tot je in het derde scherm staat, tik hier kort op het ikoontje SOS, zorg dat hier alles voorzien is van een groen vinkje achteraan de regel en bij kort tikken op stuur naar de juiste telefoonnummers staan ingevuld.

Ga dan terug gaat naar het derde scherm, door 1 x op de gebogen pijltjestoets (boven de rode hoorn toets te tikken, tik hier kort op het ikoontje linksonder, Instellingen, scroll dan naar beneden naar Android en tik hier kort op, scroll dan naar beneden naar Beveiliging en Locatie en tik hier kort op, tik dan kort op Locatie en zorg dat de regel onder Locatie op Aan staat (bolletje rechts is groen) en tik dan kort op Modus, hier kun je kiezen voor Nauwkeurig of voor Alleen apparaat. Zorg dat een van deze het bolletje achteraan groen hebben. Ga dan met de gebogen pijltjestoets (boven de rode hoorn toets, een stap terug en dan kort tikken op Machtigingen op app-niveau en zorg dat het bolletje achter SOS ook groen is.

Ga dan met de gebogen pijltjestoets (boven de rode hoorn toets, een stap terug en dan kort tikken op Scannen en zorg dat het bolletje achter Wifi-scannen ook groen is.

Hierna kun je kort op de rode hoorn toets drukken, je bent dan weer terug in het beginscherm.