Voor de F25 is er nu een software-update beschikbaar, deze gaat echter niet via de OTA, omdat de mensen dan alles kwijt zijn als ze er niet om vragen. Als gebruikers problemen met de software-update hebben kunnen we de software er hier opzetten, maar let op dat alle info die al op de GSM is gezet dan weg is, hij is dan weer helemaal naar fabrieksinstelling (met de nieuwste software) gezet. Het is dus belangrijk dat eventuele info, zoals contacten, berichten en foto’s voordat de telefoon naar ons opgestuurd wordt voor software-update, ergens anders bewaard of opgeslagen worden.