Om op de F25 een app te updaten, dien je naar het meest rechtse scherm te gaan. Tik vervolgens op APP, 'UPDATE' en 'Controleren op updates'; de F25 gaat nu alle updates voor de apps installeren.

Mocht dit niet lukken, zit er een fout in het bronbestand van Whatsapp.

Ga naar via het menu naar: Instellingen -> Android -> Apps en meldingen -> WhatsApp -> "drie puntjes rechts bovenin" -> WhatsApp wissen

Whatsapp zal dan terug worden gezet naar de fabrieksinstellingen.

Als u vervolgens WhatsApp opent zal deze aangeven dat er een nieuwe versie beschikbaar is, daar kunt u op klikken.

Vervolgens komt u in een scherm waar u de nieuwe versie kan instelleren.

Het kan gebeuren dat het toestel aangeeft geen programma van een onbekende bron wil installeren, u kunt hiervoor dan toch toestemming geven waardoor WhatsApp geïnstalleerd zal worden.

Na deze stappen zal Whatsapp weer goed werken.

F25 Whatsapp alternatief updaten via browser

Ga naar het 2de tabblad in het home scherm en selecteer Sociale media.

Tik op Browser.

Tik boven in de internetadresbalk en typ daar https://www.whatsapp.com/android/

Als de pagina geladen is kies dan voor Nu downloaden> tik op Whatsapp

Zodra de app gedownload is tik op installeren.

Als er gevraagd wordt installeren uit onbekende bron dit toestaan.

Whatsapp is nu geüpdatet naar de laatste versie.