Veelgestelde Vraag: Wat moet ik doen als WhatsApp een foutmelding geeft?

Als WhatsApp een foutmelding geeft, is het mogelijk dat uw toestel niet up-to-date is. U kunt uw toestel bijwerken door de volgende stappen te volgen:

1. Open het menu op uw toestel en navigeer naar 'App'. (2e tab
  2. Selecteer 'UPDATE'.
  3. Uw toestel zal nu controleren op beschikbare updates. Zorg ervoor dat uw toestel verbonden is met wifi.
  4. Volg de aangegeven stappen om de update te voltooien.

Door deze stappen te volgen, zorgt u ervoor dat uw WhatsApp-applicatie bijgewerkt is en optimaal functioneert.