Om een foto te met de FM-7810 maken gebruikt u: cijfer 5 op het toetsenbord.  en om vervolgens de foto te bekijken gaat u naar multimedia > beeldviewer > opties > toon

om op een andere foto te gaan staan in de beeldviewer, gebruikt u het hekje en het sterretje.

Om een Foto te koppelen aan een contact, ga je in het menu naar Telefoonboek, dan naar Fotocontacten en OK, ga met de pijltjestoetsen naar een groen vak met een + en druk op Toevoegen. selecteer bij 1Foto een foto uit het bestand en bij 2Contact kun je een naam en met pijltje naar beneden een telefoonnummer ingeven. Druk dan op Opslaan en een fotocontact is aangemaakt.