Indien de batterijen van de FX3960 helemaal leeg zijn kan het tot 30 minuten duren voordat de LED indicaties van het laden in werking treden wanneer de noodknop op de lader staat.

Dit om te voorkomen dat de noodknop te snel van de lader afgehaald wordt waardoor deze uitvalt tijdens het installatieproces.

Mocht de LED indicatie na 30 minuten nog steeds niet aangaan, contoleer dan of de adapter van het oplaadpunt goed in het stopcontact is gestoken, probeer eventueel een ander stopcontact.

Indien de noodknop nog steeds niet werkt adviseren wij contact met ons op te nemen, wij helpen u graag verder.